Sunday, November 24, 2024

ទំនាក់ទំនង : 0716140005

Address : #16 (Borey New World) St. 6A sk . Phnom Penh Thmey kh. Sen Sok ct., Phnom Penh 120913 Office: +85523232725 Tel: 017 93 61 91

សម្លម្ជូរខ្ទិះម្ចាស់

គ្រឿងផ្សំ ៖

-សាច់ ៖ ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក ២គីឡូក្រាម។ ស្លខ្ទិះនឹងយើងចង់ស្លសាច់មាន់ក៏បាន ត្រីក៏បាន តាមការចូលចិត្ត។

-ម្នាស់ ៖ ១ផ្លែ

-ជីនាងវង

-សណ្តែកគួរ ១៥គួរ

-គ្រឿងបុក ៖ គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ស្លឹកក្រូចសើច ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម

-អំបិល ១ស្លាបកាហ្វេ

-អំពិលទុំ ៖ ត្រាំទឹកក្តៅ សម្រិតយកទឹក ៥ស្លាបព្រាយបាយ

-ស្ករ ៣ស្លាបព្រាបាយ

-ទឹកត្រី ៣ស្លាបព្រាបាយ

-កាពិ ៣ស្លាបបាយ

-ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ 1ស្លាបព្រាបាយ

-ម្សៅស៊ុប ២ស្លាបបាយ

-ប្រើទឹក ៣លីត្រ

-ខ្ទិះដូង ១កំប៉ុង

-ស្នៀតពោត ១កំប៉ុង

វិធីចម្អិន ៖ បើកចង្ក្រានឲ្យក្តៅ ដាក់ខ្លាញ់ចូល ដាក់ខ្ទឹមបំពង ដាក់គ្រឿងចូល កាពិ ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប ស្ករ អំបិល លីងគ្រឿងនឹងប្រហែល ៥នាទី ឲ្យឆ្ងុយសិន សឹមដាក់សាច់ចូល ច្របល់ឲ្យសព្វប្រហែល ១០-១៥នាទី ចាក់ខ្ទិះដូងចូល គ្របចោល៥នាទី ចាក់ទឹកចូល គ្របទុកឲ្យពុះ ១០នាទី ដាក់ទឹកអំពិលទុំចូល ភ្លក់មើលឲ្យរសជាតិជូរ-ផ្អែម បើមិនផ្អែមអាចថែមស្ករ។ ដាក់ស្នៀតពោត ម្នាស់ និងសណ្តែកគួរចូលទុកឲ្យពុះ បង់ជីនាងវង ជាការស្រេច៕

មុខ​ម្ហូបនេះ អាចញ៉ាំស្រូបជាមួយនំបញ្ចុកក៏បាន។

×