កម្មវិធីដើរកម្សាន្តមួយរបស់ឥណ្ឌូណេស៊ី ដែលមានពិធីករដ៏ស្រស់ស្អាតម្នាក់នេះឈ្មោះ Rani Patrisia បានទៅដល់ភូមិមួយដែលម្ហូបប្រចាំនៅកន្លែងនោះគឺតុកកែ មានទាំងអាំង ទាំងឆា ទាំងស្ល ប៉ុន្តែមួយមុខដ៏លេចធ្លោគឺតុកកែងៀត។ យើងអាចយកមកច្នៃធ្វើជាម្ហូបខ្មែរ ដូចជាតុកកែឆាក្តៅ ម្រះព្រៅឲ្យច្រើន តុកកែដុតក្នុងប៉ោត និងតុកកែងាំង៉ូវជាដើម ។ល។ ក្ខិណី