វាជាសត្វសមុទ្រមួយប្រភេទដែលមើលទៅដូចជារុក្ខជាតិ ហើយមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ប្លែកអំពីគ្រឿងសមុទ្រនានា សាច់វាច្រុបៗហើយផ្អែម អាចយកទៅធ្វើជាអាហារច្រើនប្រភេទ។ នៅខាងប្រទេស កូរ៉េខាងត្បូងគេអាចយកទៅដាក់ក្នុងអាហារគ្រប់មុខតាមចិត្តចង់ តែនៅឯប្រទេសជប៉ុនគេនិយមយកវាមកធ្វើជា sashimi ហូបឆៅតាមចំណូលចិត្ត។ ជាទូទៅគេហៅវាថា sea squirt ឬហៅថា sea pineapple តែនៅ ជប៉ុនគេហៅវាថា hoya! ៕ ក្ខិណី