ផ្ទុះឆ្នាំងស៊ុប ហើយក្នុងណុងមានសុទ្ធតែម្ទេស ទាំងក្រៀម ទាំងប្រេងម្ទេស គ្រឿងមួយទំហឹងរបៀបស៊ុប សុីឆួន (Sichuan hot pot) នេះ។ មិនដឹងអ្នកត្រូវស៊ុបខ្ទាតដាក់ហ្នឹងក្ដៅ ហើយគ្នាក្រហាយប៉ុនណាទេ?! ជាពិសេសគឺភ្នែក … . អាណិតណាស់។
បញ្ចាក់ថាក្នុងស៊ុបនេះពេលពុះគឺត្រូវតែដួសគ្រឿងទេសដែលអណ្ដែតនៅខាងលើនោះចេញ ព្រោះបើហូបចំវាគឺស្វីងហើយធ្វើអោយអណ្ដាតស្ពឹក លែងដឹងរសជាតិប៉ុន្មាន ១នាទីទើបលែងអីមកវិញ។ ប្រហែលបងស្រីម្នាក់ហ្នឹងគាត់ឆុងឆ្នាំហើយមើលទៅ៕ ក្ខិណី
ខាងក្រោមនេះជារូបតំណាងឲ្យស៊ុប ៖