ចំពោះអ្នកនិយមចូលចិត្តស្វាយនោះ Taiyou no tamago (ស៊ុតព្រះអាទិត្យ) ជាកំពូលស្វាយស្អាតទាំងសម្រស់ ឆ្ងាញ់ទាំងរស់ជាតិ។ ពូជស្វាយនេះនៅមានឈ្មោះមួយផ្សេងទៀតគឺ Migasaki (ជប៉ុន) ។ ពុំខុសប្លែងកនឹងឈ្មោះវាទេ អម្បូរផ្លែឈើនេះមានសំបកពណ៌ក្រហមឆើតឆាយ ផ្លែឡើងប៉ោងណែនសាច់ស្វាយលឿងឆ្អៅ ហើយក្រអូប ។
ផ្លែស្វាយ Jaiyou no tamago ដ៏ស្រស់ស្អាតឆើតឆាយ
ស្វាយ Miyasaki មានឱជារសឆ្ងាញ់បំផុត ពេលវាទុំជ្រុះ ហេតុនេះគេពុំដែលបេះវាទេ គឺគេយកសំណាញ់ក្រសោបទុកឲ្យវាជ្រុះក្នុងនោះ ។ នេះឯងជាផលិតផល។
ការដាក់សំណាញ់ក្រសោប ដើម្បីប្រមូលផល
គួររំលឹកថា ពុំមែនស្វាយ Miyasaki ណាក៏ត្រូវបានផ្តល់ “គោរម្យងារ” ជា “ស៊ុតព្រះអាទិត្យ”ឡើយ ។ គឺមានតែផ្លែណាដែល “ទុំជ្រុះ” មានទម្ងន់ពី ៣៥០g ឡើង កម្រិតស្ករពី ១៥កម្រិតឡើង ទើបទទួលបានគោរម្យងារនេះ ។
អមដំណើរជាមួយ “រូបសម្ផស្សឆើតឆាយ ឱជារសឆ្ងាញ់គ្មានពីរ” គឺតម្លៃរបស់វាពិតជាពុំធម្មតាទេ!។ ឆ្នាំ២០១៤ មានស្វាយនេះ១គូ ត្រូវបានគេលក់ដេញថ្លៃបានរហូតដល់ទៅ…៣០០០ដុល្លារឯណោះ ។
ឥឡូវក៏សង្កេតឃើញមានលក់នៅក្រុងធំៗរបស់វៀតណាម តែភាគច្រើនជាស្វាយ Miyasaki (ពុំឈានដល់កំរិត “ស៊ុតព្រះអាទិត្យ”) ដែលមានតម្លៃ ១ផ្លែប្រមាណ ១,៦លានដុង (ប្រមាណជិត៨០ដុល្លារ) ឯណោះ។
ទោះថ្លៃបែបនេះក្តីក៏ស្វាយ Miyaki តែងស្ថិតក្នុងស្ថានភាព “ការផ្គត់ផ្គង់ពុំទាន់តម្រូវការ”ឡើយ ៕