នំឬបង្អែមវាមិនត្រឹមតែត្រូវមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ ដើម្បីទាក់ទាញទេ តែការតុបតែងក៏សំខាន់ដូចគ្នា ដូចជានំដែលធ្វើអំពី “berry chocolate ruby” នេះគឺបានមកពីការច្នៃប្រឌិតរបស់វិចិត្រករនិងវិស្វករ Matthew Shlian ដោយលោកបានប្រើបច្ចេកវិទ្យា “algorithmically-modeled” ដើម្បីចាក់ពុម្ពធ្វើនំនេះ។
ជាម្ដងទៀតដែរនេះ គឺជាកាផ្ដួចផ្ដើមរបស់ Dinara Kasko គាត់គឺជាអ្នកធ្វើនំដ៏ចំណាន ហើយមានជំនាញទៅលើការច្នៃនំឆ្ងាញ់ហើយមានរូបរាងទាក់ទាញ ដូចជានំមួយនេះធ្វើពី សូកូឡា81ដុំតម្រៀបគ្នាបញ្ចេញរៀងទន់ទេដូចជារលកសំលេង៕ ដោយ: ក្ខិណី