ធ្លាប់តែឃើញនៅបាត់ដំបងគេដោតចង្កាក់អាំង តែមួយមុខនេះគឺ កណ្ដុរខ្វៃ មានរូបមន្តអោយបងប្អូនយើងយកទៅសាកធ្វើ … .
របៀបធ្វើមានដូចជា ៖
ប្រលាក់ជាមួយ ប្រេងម្ទេស ប្រេងល្ង គ្រឿងសាតេ និងអំបិលស្ក ផ្អាប់ទុកអោយចូលជាតិ ហើយទៅបង្កាត់ភ្លើងដោយដាក់រងើកធ្យូងនោះទៅបាតខាប់ ដែលនៅឯមាត់ខាប់ដាក់ដែកបន្ទៀសសម្រាប់ត្បួកកណ្ដុរ សំយ៉ុងតម្រៀបគ្នា ដូចការខ្វៃទាខ្វៃជ្រូកដែរ រួចរាល់ហើយយកគំរបខាប់មកគ្របអោយជិតទុកប្រមាន១០ ទៅ១៥នាទី បើកមើលរងើកភ្លើង ធ្វើរបៀបនេះរហូតដល់សាច់ក្រៀមឆ្អិន ក្រហមល្អ ជាការស្រេច៕ ក្ខិណី