ភ្នំពេញ៖ បន្ទាប់ពីជំងឺកូវីដ១៩ បន្តថយចុះជាបន្តបន្ទាប់ រាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា បានសម្រេចបើកដំណើរការប្រទេសឡើងវិញលើគ្រប់វិស័យ។ ជាមួយគ្នានេះ ភោជនីយដ្ឋានស៊ូស៊ីជប៉ុនដំបូងគេនៅកណ្តាលរាជធានីភ្នំ ពេញ ឈ្មោះថា KYO OMAKASE (ឃីយូ អូម៉ាកាសេ) បានបើកសម្ពោធជាផ្លូវការ និងប្រារព្វខួប១ឆ្នាំ ដែលភោជនីយដ្ឋានបានដំណើរការក្នុងអំឡុងរាតត្បាតនៃជំងឹកូវីដ១៩។
ភោជនីយដ្ឋានស៊ូស៊ីជប៉ុនដំបូងគេ បានបើកដំណើរការនៅរាជធានីភ្នំពេញនេះ បាននាំចូលត្រីធូណា ដែលមានទំនង់រហូតដល់១១០គីឡូក្រាម ក្នុងតម្លៃជាង ១ម៉ឺន៥ពាន់ដុល្លារអាមេរិក។
មេចុងភៅ លោក Kentaro ស្ទាត់ជំនាញលើម្ហូបអាហារជប៉ុន ជាមួយបទពិសោធន៍២៤ឆ្នាំ បានលើកឡើងថាលោកនិងខិតខំក្នុងការអភិវឌ្ឍនិងស្វែងរកបច្ចេកទេសថ្មីៗ ដើម្បីធ្វើឱ្យម្ហូបកាន់តែពិសេស ហើហយកចិត្តទុកក្នុងការជ្រើសរើសគ្រឿងផ្សុំល្អៗមកពីតំបន់ផ្សេងៗលើពិភពលោក ដើម្បីធានាឱ្យបាននូវបទពិសោធន៍នៃការទទួលទានម្ហូបស៊ូស៊ីជប៉ុនថ្មីមួយបែបពុំធ្លាប់មានជាមួយបច្ចេកទេសប្រកបដោយភាពច្នៃប្រឌិតខ្ពស់ និងការតុបតែងយ៉ាងមានភាពរស់រវើក៕