កាលពីពេលថ្មីៗនេះ វីដេអូរបស់អ្នកលក់ដូរម្នាក់នៅប្រទេសចិន ចៀនថ្មជាមួយគ្រឿងទេស បានរីករាលដាល និងត្រូវបានចែករំលែកនៅលើប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយសង្គមជាច្រើន។ វីដេអូនេះត្រូវបានបង្ហោះដោយអ្នកបង្កើត Zhutouxinyi នៅលើ Xiaohongshu ដោយបានដាក់ចំណងជើងថា «តើអ្នកជឿទេ… ខ្ញុំបានញ៉ាំថ្មចៀននៅផ្សាររាត្រី»។
ម្ហូបនេះត្រូវបានគេហៅថា ចៀន ឬ SuoDiu ដែលជាទម្រង់ខ្លីនៃ “បឺតជញ្ជក់រួចបោះចោល”។ វាជាម្ហូបប្លែកពីខេត្ត Hubei ទីកន្លែងដែលថ្មត្រូវបានចៀនជាមួយខ្ទឹមស ខ្ទឹមបារាំង ខ្ញី ម្ទេស និងទឹកម្ទេស។
ម្ចាស់ហាងបាននិយាយនៅក្នុងវីដេអូថា អ្នកអាចញ៉ាំថ្មចៀនដោយបឺតជញ្ជក់ ហើយរីករាយជាមួយនឹងក្លិនរបស់វា។ ពេលអ្នកបង្កើតវីដេអូសួរថា តើគាត់ត្រូវការយកថ្មវិញទេ បន្ទាប់ពីហូបរួច ម្ចាស់ហាងបានឆ្លើយថា “មិនបាច់ទេ អ្នកអាចយកទៅផ្ទះទុកជាវត្ថុអនុស្សាវរីយ៍បាន”។
ថ្វីត្បិតតែមុខម្ហូបនេះត្រូវបានចោទសួរដោយមនុស្សជាច្រើនក៏ដោយ ក៏អ្នកខ្លះគិតថា វាសាកសមនឹងអ្នកដែលមានរបបអាហារ ប៉ុន្តែចង់បានតែរសជាតិប៉ុណ្ណោះ ព្រោះថាអ្នកគឺជាអ្នកបច្ចេកទេសដែលគ្រាន់តែប្រើប្រាស់គ្រឿងទេសដោយគ្មានរសជាតិ។ ជាក់ស្តែង នៅក្នុងប្រទេសចិន មានមុខម្ហូបមួយទៀតដែលពួកគេចម្អិនគឺ ពង និងថ្ម៕ រក្សាសិទ្ធិដោយ៖ លឹម ហុង