ជាទូទៅការធ្វើម្ហូបពុំមានគ្រឿងផ្សំអ្វីខុសគ្នាប៉ុន្មានទេ ។ ប៉ុន្តែគំនិតកែច្នៃ ការតុបតែង នឹងគន្លឹះនៃបទពិសោធន៍វាបានធ្វើឲ្យអាហាររបស់កំពូលចុងភៅចិនធ្វើឲ្យគេឯងបើកភ្នែកក្រឡង់ ហើយក៏ឆ្ងាញ់ពិសារណាស់ដែរ ។
ការរៀបចំឃើញគួរឲ្យស្រក់ទឹកមាត់ ប៉ុន្តែពេលគាត់ “ដាស់” វាដោយប្រើភ្លើងបន្តិច វាក៏មានក្លិនឈ្ងុយឈ្ងប់… ។
ជាមួយឧបករណ៍ចម្អិន “ចម្លែក” ប្រាកដជា… ឆ្ងាញ់ហើយ! ។
…ត្រូវចាំដល់ភ្លើងរលត់ទើបអាចពិសារបានណា៎! ។
តាមពិតទៅ ក្រៅពីទឹកដៃ មិនជាខុសគ្នាប៉ុន្មានទេនោះ គំនិតច្នៃប្រឌិត ឆ្លងកាត់បទពិសោធន៍រាប់សិនឆ្នាំធ្វើឲ្យក្លិន និងឱជារសអាហារប្លែកពីគ្នាច្រើន ។
ទស្សនាឃ្លីបខាងក្រោម មិនសរសើរមិនបាន! ៕ លីសា