ស្រាបៀរពុំមានផ្ទុកអាកុល ប៉ុន្តែវាមានប្រសិទ្ធភាពជំនួយដ៏ល្អប្រសើរសម្រាប់អ្នកជំងឺកំពុងព្យាបាលជំងឺមហារីក ។
ស្រាបៀសម្រាប់អ្នកជំងឺមហារីក
ការធ្វើគីមីសាស្ត្រ បង្កឲ្យមានប្រតិកម្មបន្ទាប់បន្សំពិបាកទ្រាំចំពោះអ្នកជំងឺមហារីកក្នុងនោះគឺការធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធសរសៃប្រសាទច្របូកច្របល់ ។ ប្រតិកម្មបន្ទាប់បន្សំនេះ បណ្តាលឲ្យអាហារ ទឹកភេសជ្ជៈ ភ្លាវ ល្វីង ក្លិនពិបាកទ្រាំ ។
ពិនិត្យឃើញសភាពខាងលើ ក្រុមអ្នកជំនាញការនៅ Praha បានផលិតជាប្រភេទស្រាបៀរគ្មានអាកុល Mama Beer ។
ដំបូងឡើយ វាជួយឲ្យអ្នកជំងឺមហារីកសុដន់ទ្រាំទ្របាននឹងប្រតិកម្មធ្វើឲ្យសរសៃប្រសាទច្របូកច្របល់ ធ្វើឲ្យអ្នកមានអារម្មណ៍នឹងអាហារ ភេសជ្ជៈ ។ ពិសេសក្នុងស្រាបៀរនេះមានសារធាតុរ៉ែម្យ៉ាងជំនួយដល់ការព្យាបាលជំងឺដ៏កាចសាហាវនេះទៀត ។
Jana Drexlerora ដែលជានាយកប្រតិបត្តិរបស់ Mama Help បានសាកល្បងផ្ទាល់នៅអំឡុងពេលព្យាបាលដោយគីមី ។ នាងចែករំលែកថា ៖ “នៅគ្រាចុងក្រោយ ពេលខ្ញុំទទួលបានអារម្មណ៍ខ្លាច នោះអ្វីៗក៏ខ្ញុំអាចបរិភោគបាន រួមទាំងស៊ុបប៉េងប៉ោះ ដែលត្រជាក់ ឬអាហារដែលគ្មានគ្រឿងទេសអ្វីទាំងអស់” ។
ដូចស្រាបៀរដទៃដែរ Mama មានផ្ទុក Kali និង វីតាមីន B ។
វេជ្ជបណ្ឌិតបានអនុញ្ញាតឲ្យពិសារស្រាបៀរនេះក្នុងកម្រិតសមល្ម ។ ដំបូងវាធ្វើឲ្យអ្នកជំងឺពិសារវាមានរសជាតិល្វីងខ្លាំងណាស់ ក្រោយមកគេបានកែសម្រួលធ្វើឲ្យមានឱជារសឆ្ងាញ់ជាងមុន ។
ក្រោយការអភិវឌ្ឍន៍ស្រាបៀរ Mama ត្រូវបានបម្រើដល់អ្នកនិយមភេសជ្ជៈនេះជាទូទៅ និងត្រូវបានមន្ទីរពេទ្យ ព្យាបាលមហារីក ផ្តល់ឲ្យអ្នកជំងឺពិសារ ។ ថ្ងៃខាងមុខនៅសាធារណៈរដ្ឋ ឆែក ស្រាបៀរនេះ នឹងត្រូវបានដាក់លក់ជាទូទៅតាមទីផ្សារ ៕ លីសា