ជាទូទៅពោតដែលឆ្ងាញ់គឺអាំងឬស្ងោរប៉ុណ្ណោះ ទើបអាចរក្សាគុណភាពក្លិនដើមរបស់វា ។ ប៉ុន្តែការហូបពោតថ្មីៗនេះពិតជាមានវិធីច្រើន ។
ឆ្នាំ៣០០០…បច្ចេកវិទ្យាពិតជាប្រែប្រួលអស្ចារ្យណាស់ ប៉ុន្តែរបៀប “ស៊ីពោត” ប្រហែលនៅដដែលដូចវីដេអូ របស់យុវជនចិនម្នាក់…!
ប៉ុន្តែយ៉ាងណាវិធីរបស់ យុវជនចិនរូបនេះប្រហែលជាសុក្រិតបំផុតហើយ ។
ប្រាកដណាស់របៀបបរិភោគពោតចាស់គំរិលដូចខាងក្រោមនឹងលែងបាន…ឃើញទៀត ។
ចុះប្រិយមិត្តមានវិធីសាស្ត្រអ្វី…ផ្សេង!?
លីសា