យើងភាគច្រើនសុទ្ធតែធ្លាប់ញ៉ាំគ្រាប់ជី តែពួកយើងតិចតួចប៉ុណ្ណោះ ដែលដឹងច្បាស់ពីអត្ថប្រយោជន៍
របស់វាចំពោះសុខភាព។
ថ្ងៃនេះ CEN សូមប្រាប់ពីប្រយោជន៍ធំៗរបស់គ្រាប់ជីចំពោះសុខភាព។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ?
— ជួយធ្វើឲ្យស្បែក ក្រចក និងសក់មានសុខភាពល្អ
— ជួយរក្សាធ្មេញ និងឆ្អឹងឲ្យមានសុខភាពល្អ
— ជួយធ្វើឲ្យបេះដូងដំណើរការប្រសើរឡើង
— ជាប្រភពនៃប្រូតេអ៊ីន
— ផ្ទុកជាតិកាល់ស្យូមដល់ទៅ ៥ដងលើសទឹកដោះគោ
— មានផ្ទុកវីតាមី C ដល់ទៅ ៧ដងលើសផ្លែក្រូច
— មានផ្ទុកកម្រតិប៉ូតាស្យូមដល់ទៅ ២ដងលើសចេកមួយផ្លែ។
ប្រភព៖ Health & Beauty