អង្ករផ្កាម្លិះគឺជាប្រភេទអង្ករលេខមួយ ដែលមានក្លិនក្រអូបពេលយកទៅចំអិន និងមានរសជាតិឆ្ងាញ់។ វាជាអង្ករមានការពេញនិយមខ្លាំងនៅស្រុកខ្មែរ។ អង្ករប្រភេទនេះផ្តល់អត្ថប្រយោជន៍យ៉ាងច្រើន ចំពោះសុខភាពរបស់យើង។
ខាងក្រោមនេះ CEN នឹងប្រាប់ពីអត្ថប្រយោជន៍សំខាន់ៗ នៃការទទួលទានអង្ករផ្កាម្លិះ។
— សម្បូរទៅដោយវីតាមីនបេ
— កាត់បន្ថយហានិភ័យនៃជំងឺមហារីកពោះវៀនធំ
– ទប់ស្កាត់បញ្ហាទល់លាមក
— ពង្រឹងសុខភាពឆ្អឹង
— សម្បូរទៅដោយជាតិប្រូតេអ៊ីន៕
ប្រភព៖ health