ភោជនីយដ្ឋាននៅចិនមួយបានពិនិត្យឃើញភាពងប់ងល់នឹងបរិក្ខារឆ្លាតវៃទាំងឡាយរបស់អតិថិជន ទោះបីជាគេកំពុងបរិភោគអាហារក្តី ។ ហេតុនេះពួកគេក៏បង្កើតសេវ៉ាបន្ថែមមួយដែលធ្វើឲ្យអតិថិជន អាចមើលបណ្តាញសង្គម បានផង ហើយបរិភោគគ្រឿងសមុទ្រយ៉ាងឆ្ងាញ់ពិសារផងដែរ ។
គ្រឿងសមុទ្រពិតជាឆ្ងាញ់ ប៉ុន្តែបរិភោគរួចប្រាកដជាធ្វើឲ្យដៃគគ្រិចណាស់ ។
បុគ្គលិកស្រីម្នាក់ឈ្មោះ He Nanxin ជានិស្សិតបញ្ចប់ផ្នែករចនាម៉ូត ។ នាងបានមកហាងនេះ ដើម្បីរកលុយបន្ថែម ហើយបានប្រាប់ថា រៀងរាល់ពេលបកសម្បកបង្គារ ហាន់មឹកជាចំណិតតូចៗ ។ល។ នាងទទួលបានសេវា ១៥% ពីម្ចាស់ហាង ។ ពីមួយថ្ងៃទៅមួយថ្ងៃ នាងអាចធ្វើម្ហូបគ្រឿងសមុទ្រប្រហែល ១០០ចាន ហើយក្នុងមួយខែនាងរកបានប្រមាណ ១០.០០០យាន់ (ប្រមាណ ១.៦០០ដុល្លារ) ។ គិតទៅអ្វីៗអាស្រ័យលើគំនិត និងការចាប់យកឱកាស ហើយដើម្បីច្បាស់ សូមប្រិយមិត្តទស្សនា ឃ្លីបវីដេអូខាងក្រោមនេះ ៖