ម្រុំត្រូវបានគេប្រើប្រាស់យ៉ាងច្រើននៅក្នុងម្ហូបអាហារ ដែលសារតែរស់ជាតិ និងអត្ថប្រយោជន៍របស់វាចំពោះសុខភាព។ វាក៏ត្រូវបានគេប្រើប្រាស់សម្រាប់ផលិតជាឱសថផងដែរ។
ខាងក្រោមនេះគឹជាអត្ថប្រយោជន៍សំខាន់ៗរបស់ម្រុំចំពោះសុខភាពយើង ៖
– បង្ការជំងឺមហារីក
– គ្រប់គ្រង ព្យាបាល និងទប់ស្កាត់ជំងឺទឹកនោមផ្អែម
– បំបាត់អាការៈឈឺក្បាល និងប្រកាំង
– ជួយបង្កើនថាមពល និងធ្វើឲ្យស្មារតីភ្លឺស្វាង
– ប្រឆាំងភាពចាស់ និងជួយបង្កើនសម្រស់៕
ប្រភព៖ beauty & health
សុភ័ក្រ