ខ្លះថាជាបន្លែ ហើយខ្លះទៀតហៅថា សារាយសមុទ្រ ខុសត្រង់វាលូតលាស់តែក្នុងរដូវរងារប៉ុណ្ណោះ។
វាមានពណ៌ក្រម៉ៅ នៅចុងមានលក្ខណៈជាចង្កោម។ គេថាយកវាមកធ្វើសម្លជាមួយត្រី សាច់ជ្រូក បង្គារ ពិតជាឆ្ងាញ់ណាស់។

គេប្រើដៃដើម្បី ប្រមូលផលពី… ធម្មជាតិ


រដូវប្រមូលផលពីខែកញ្ញាដល់ខែមករា ឆ្នាំបន្ទាប់។

ពេលទឹកនាច (ស្រក) វាបង្ហាញខ្លួន។

នៅវៀតណាមគេថា លក់១គីឡូ បានតម្លៃ ៧៥ដុល្លារ។

តើនៅស្រុកខ្មែរយើងមានទេ? នៅទីណាដែរ? ហៅថាអ្វី? មេត្តាជួយចែករំលែកប្រាប់ផង! អរគុណប្រិយមិត្ត

